16.10.2018 // WESTCOAST USA

Westkust Amerika rondreis: deze stond al erg lang op ons lijstje. Begin dit jaar hebben we de tickets gekocht onder het mom van: ‘kunnen we ook niet meer terug’. De voorpret kan beginnen!
Daarna begint het uitzoeken wat we allemaal graag willen zien. Grand Canyon for sure, Las Vegas vliegen we op dus dat zien we sowieso, en wat gaan we in San Francisco doen? Ik heb uren blogs gelezen, Pinterestideeen opgeslagen, ANWB boekjes gelezen en onze reis globaal uitgestippeld. We hebben van te voren alleen de eerste twee nachten in Las Vegas geboekt, de rest zien we ter plekke. We kopen bij de Walmart een basic kampeeruitrusting met tent, luchtbedden, slaapzakken en iets om te koken en off we go! Het avontuur tegemoet…

Author: regelink

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *