• INFO PARTICULIER •

FOTOSHOOT
€ 295,00


De shoot vindt plaats op locatie en duurt ongeveer een uur/anderhalf uur. Het is gezellig, relaxed, we lopen samen rond en kletsen wat af :) Bij de fotoshoot zit standaard een luxe mini-album met linnen cover en layflat pagina’s, omdat je foto’s het waard zijn om te printen.


+ geschikt* voor families, gezinnen, stellen, newborn
+ minstens 25 foto’s in hoge- en lage resolutie
+ fotoshoot van 1 á 1,5 uur op locatie
+ foto’s digitaal geleverd
+ luxe album van 20×20 cm, met linnen cover

* tot 5 personen, elke persoon extra kost €20,00

ALLEDAAGS fotoreportage
€ 495,00 (4 uur) / € 895,00 (8 uur)


Wil je geen standaard familiefoto aan de muur? Kies dan voor een alledaagse fotoreportage. Ik loop een hele of een halve dag mee met jou en je gezin waarin ik jullie verhaal van die dag vastleg. Wat op het eerste gezicht zo gewoon lijkt als ontbijt maken, de hond uitlaten of naar school fietsen, dát zijn juist de momenten die weergeven hoe jullie als gezin echt zijn. Dit is hoe jullie elkaar door en door kennen. Geen geposeerde foto’s, steeds in de camera kijken of een brede lach opzetten: wees jezelf.
Jullie kiezen zelf hoe je deze dag invult. Blijf je de hele dag thuis op jullie eigen plek of ga je op pad? Dat is aan jullie.


+ ik loop een hele (8 uur) of een halve dag (4 uur) mee met je gezin/familie
+ minstens 100 foto’s in hoge- en lage resolutie
+ luxe album van 25×25 cm, met linnen cover
+ foto’s digitaal geleverd en op usb stick 

TROUWEN
vanaf € 1195,00


Op de belangrijkste dag in je leven wil je je geen zorgen hoeven maken over herinneringen: die leg ik allemaal met veel liefde en passie voor jullie vast. Prijzen beginnen bij €1195,00. Dit is inclusief 6 uur fotografie, een luxe album, alle bewerkte foto’s op usbstick. Voor meer informatie: let’s meet! Ik hoor graag jullie plannen, ideeën en wensen.

goed om te weten

  • Fotoshoots zijn inclusief BTW, en exclusief reiskosten van €0,30/km, gerekend vanaf postcode 7091HM.
  • Na het kennismakingsgesprek krijg je een factuur van 25% van het totaalbedrag, zodra deze is voldaan staat onze afspraak vast.
  • Je gaat akkoord met de algemene voorwaarden
  • Na de shoot ontvang je de factuur met het restbedrag. Zodra deze is voldaan stuur ik het album en de usb stick zo snel mogelijk naar je op (of ik kom ‘m brengen, nog gezelliger :))