FOTOGRAFIE ZAKELIJK

ZAKELIJK PORTRET
€ 195,00


Ben je op zoek naar nieuwe foto’s van jezelf voor je website en social media? Een eerste indruk is heel belangrijk, en een goede profielfoto die bij je past draagt daar absoluut aan bij. Beeld dat bij jou en je bedrijf past en wat overbrengt waar jij voor staat.


+ telefonisch overleg over je wensen en ideeën
+ 1 uur fotografie op locatie
+ 10 foto’s om te gebruiken op je website, social media en drukwerk
+ gebruikslicentie
+ foto’s digitaal geleverd

ZAKELIJKE REPORTAGE
€ 595,00


Persoonlijke foto’s van jouw bedrijf, wat je doet en waar je voor staat. Geen stockfoto’s maar je eigen bedrijf in beeld! Één stijl die je overal terugziet is de basis van je uitstraling naar je (toekomstige) klanten. Tijdens een zakelijke reportage loop ik mee in je bedrijf, hieruit ontstaat veel beeld dat je kunt inzetten voor on- en offline gebruik.


+ kennismakingsgesprek over je wensen en ideeën
+ 4 uur fotografie
+ minstens 60 foto’s om te gebruiken op je website, social media en drukwerk
+ gebruikslicentie
+ foto’s digitaal geleverd

IETS ANDERS
offerte op maat


Toffe ideeën in je hoofd maar je weet niet goed hoe je dit kunt realiseren? Een plan waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken? Andere verzoeknummers? Er is heel veel mogelijk en ik denk graag met je mee! Stuur een mail met je hersenspinsels naar hello@lauraheusinkveld.com of een berichtje via het contactformulier.


 

GOED OM TE WETEN

  • Zakelijke opdrachten zijn exclusief reiskosten van €0,30/km, gerekend vanaf postcode 7091HM.
  • Je gaat akkoord met de algemene voorwaarden en de licentieovereenkomst
  • Na de fotoshoot ontvang je de factuur. Zodra deze is voldaan en de foto’s zijn bewerkt, dan krijg je een mail met jouw inloggegevens voor je eigen digitale gallery.