FOTOGRAFIE ZAKELIJK

ZAKELIJK PORTRET
€ 195,00


Ben je op zoek naar nieuwe foto’s van jezelf voor je website en social media? Een eerste indruk is heel belangrijk, en een goede profielfoto die bij je past draagt daar absoluut aan bij. Beeld dat bij jou en je bedrijf past en wat overbrengt waar jij voor staat.


+ telefonisch overleg over je wensen en ideeën
+ 1 uur fotografie op locatie
+ 10 foto’s om te gebruiken op je website, social media en drukwerk
+ gebruikslicentie
+ foto’s digitaal geleverd

ZAKELIJKE REPORTAGE
€ 595,00


Persoonlijke foto’s van jouw bedrijf, wat je doet en waar je voor staat. Geen stockfoto’s maar je eigen bedrijf in beeld! Één stijl die je overal terugziet is de basis van je uitstraling naar je (toekomstige) klanten. Tijdens een zakelijke reportage loop ik mee in je bedrijf, hieruit ontstaat veel beeld dat je kunt inzetten voor on- en offline gebruik.


+ kennismakingsgesprek over je wensen en ideeën
+ 4 uur fotografie
+ minstens 60 foto’s om te gebruiken op je website, social media en drukwerk
+ gebruikslicentie
+ foto’s digitaal geleverd

IETS ANDERS
offerte op maat


Toffe ideeën in je hoofd maar je weet niet goed hoe je dit kunt realiseren? Een plan waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken? Andere verzoeknummers? Er is heel veel mogelijk en ik denk graag met je mee! Stuur een mail met je hersenspinsels naar hello@lauraheusinkveld.com of een berichtje via het contactformulier.


 

GRAFISCH ONTWERP ZAKELIJK

CV OP MAAT
vanaf € 125,00


Een CV op maat om op te vallen bij je toekomstige werkgever. Aan de hand van jouw wensen ga ik aan de slag om een persoonlijk en origineel ontwerp te maken dat bij je past. Het complete plaatje? Ik kan je sollicitatiebrief in dezelfde stijl opmaken als je CV! Wil je graag een zakelijke foto voor op je CV? Dat kan ik ook voor je verzorgen. Combineer een zakelijke portretshoot met een CV op maat en betaal maar €275,00.


+ overleg over je wensen en ideeën (Skype/telefonisch)
+ 2 aanpasrondes
+ je CV en eventuele sollicitatiebrief als PDF geleverd
+ binnen een jaar 2 kleine aanpassingen gratis (bijvoorbeeld aanpassen van een opleiding, toevoeging van een stage, toevoeging werkervaring)
+ sollicitatiebrief in dezelfde stijl als je CV? €50,00.

GOED OM TE WETEN

  • Zakelijke opdrachten zijn exclusief reiskosten van €0,30/km, gerekend vanaf postcode 7091HM.
  • Als je na het kennismakingsgesprek enthousiast bent en graag wil samenwerken, ontvang je een factuur van 25% van het totaalbedrag. Zodra deze is voldaan staat onze afspraak vast.
  • Je gaat akkoord met de algemene voorwaarden en de licentieovereenkomst
  • Na de shoot ontvang je de factuur met het restbedrag. Zodra deze is voldaan komen de foto’s zo snel mogelijk via de mail jouw kant op.